Андрей Новаков: Обработването на камион за 60 секунди е чисто българска инициатива

Андрей Новаков: Обработването на камион за 60 секунди е чисто българска инициатива

Евродепутатът и трети в листата на Коалиция "ГЕРБ-СДС" за предстоящите избори за Европейски парламент Андрей Новаков проведе среща с транспортния бранш в Кюстендилско. Шенген не е лукс, а право на българските шофьори за по-добри условия на труд, заяви Новаков. Обработването на камион за 60 секунди е чисто българска инициатива. Това е първият сериозен пробив по пътя към дългосрочно решение на проблема с километричните опашки и чакането с часове и дни на нашите шофьори по границите. Борбата е голяма и ние ще я продължим и в следващия Европейски парламент. Това увери евродепутатът Андрей Новаков.

На срещата с транспортния бранш и жители на Бобов дол присъстваха и кандидатите от листата на ГЕРБ - СДС: водачът Христо Терзийски, Радослава Чеканска, Михаела Крумова, Любомир Георгиев, Иван Каназирски, Мартин Кавдански, Моника Стоичкова и Таня Иванова, както и областният координатор Даниел Данчев и кметът на Сапарева баня Калин Гелев.

Новаков увери гражданите в препълнената зала, че ако дадат вота си на кандидатите от ГЕРБ - СДС, те ще работят като един и сред най-големите битки за тях ще бъде Зелената сделка да не направи българите по-бедни. “Аз вярвам в пазарната икономика и че хората в Бобов дол, Дупница и Кюстендил знаят как да си харчат парите. Ако електрическите коли са по-хубави и по-достъпни, ще си ги купят и без ЕП да ги кара”, заяви Новаков.

Водачът на листата в Кюстендилско, Христо Терзийски, заяви: “Андрей беше един от най-силните представители в ЕП, който със зъби и нокти отстояваше каузата за транспортния бранш. Убедени сме, че така ще бъде и занапред.” Терзийски увери, че този път хоризонтът на управление ще бъде ясен и ще се състави правителство с 4-годишен мандат.

“Андрей Новаков стана приятел на Бобов дол още преди да бъде избран за евродепутат, остана верен приятел и след като отиде в Брюксел”, заяви общинският председател на ГЕРБ - Бобов дол Юлиан Божанов. Той припомни, че евродепутатът е дарявал многократно средства и е помагал на Бобов дол. Новаков е помагал за ремонт на покрива на храма в Големо село, за ремонт на храма в село Бадино, подпомагал е местната култура и читалищна дейност, канил е и посетителски групи в Европейския парламент в Брюксел.

“Черквата в Големо село и вие останахте в сърцето ми като едни от първите хора, които повярваха в мен”, каза Новаков. “Радвам се, че Моника Стоичкова е част от отбора в област Кюстендил. ГЕРБ винаги е давала път на младите”, заяви още евродепутатът.

Местният кандидат Моника Стоичкова, която е едно от новите лица в листата на ГЕРБ - СДС за област Кюстендил, е млада майка, ръководи собствена фирма, родена и израстнала е в Бобов дол. Тя е с преференция 107. “Заставам пред вас най-вече от позицията на млад, работещ и активен човек, както и на горда майка на две деца. На млад човек и на отговорен родител, който знае, че бъдещето си го градим ние самите. И че със силна воля, желание за работа и с ясна визия за развитие на родните ни места, можем да постигнем наистина много”, заяви при представянето си Моника. Тя изрази благодарност за доверието да бъда част от листата, с водач Христо Терзийски и да е редом до личности и доказали се експерти в своите области. “Ще разчитам много и на местната структура на ГЕРБ в Бобов дол, която работи прекрасно и има силен екип”, каза още Моника.

“Пожелаваме успех на Андрей Новаков! Нека преференция 103 в интегралната бюлетина 22 му донесе трети мандат!”, пожелаха от структурата на ГЕРБ - Бобов дол.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини