Пенсионирани учители отново се върнаха в класните стаи за 90 години училище в Бачево

Снимка: Община Разлог
Снимка: Община Разлог
С инициативата „С приемственост между поколенията“ започна седмицата по повод 90-годишнината на училището в разложкото село Бачево. Днес в учебното заведение и в света на децата отново се озоваха учители пенсионери на ОУ "Св. св. Кирил и Методий“.
.
Учениците от 1 и 3 клас преживяха много емоции в игрите „Кой е по-силен“ и "Джунгла" с бившата учителка Мария Манушкина, а с Елена Любенова се озоваха в света на приказките.
 
Учениците от 2 клас слушаха в захлас разказите на учителите Мариана Попова и Катерина Карамфилова, а учениците от 4 клас изработиха с много любов  и ентусиазъм пушета от прежда под вещото ръководство на Райна Самарджиева.
 
И учителите, и учениците ще запомнят вълнуващите срещи днес. Учителите се върнаха назад във времето, изпълнено с много мили спомени, както и с тревоги. Учениците ще запомнят срещите с хората, отдали немалка част от живота си на училищното дело в любимото училище.
Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини