С мъжкия парфюм Creed Aventus ще демонстрирате класа и изискан стил

С мъжкия парфюм Creed Aventus ще демонстрирате класа и изискан стил

Забележителният и висококачествен мъжки парфюм Creed Aventus е представен през 2010 година. Утвърждава се като маркетинговия шедьовър за новия век на династичната компания за луксозни парфюми, която съществува от 1760 година и е разработвала ухания за крале и благородници. Аромати Creed са носили английският крал Джордж III, императрица Евгения Френска и съпругът ѝ Наполеон III, император Франц-Йосиф от Австро-Унгария и неговата съпруга, императрица Елизабет ("Сиси"), както и цар Николай II от Русия. В по-ново време парфюми на луксозния бранд избират Уинстън Чърчил, Джон Ф. Кенеди, Грейс Кели, Лора Буш, Мишел Обама, Кейт Мидълтън и др.

В създаването на Creed Aventus участва седмият наследник на династията Creed - Ервин

За разработване на мъжествената и въздействаща ароматна композиция на Creed Aventus Ервин Крийд си партнира с утвърдения парфюмерист Жан-Кристоф Еро, известен, че винаги проектира страстни и вълнуващи ухания.

Първоначално впечатление за луксозния парфюм създават свежите и жизнерадостни нотки амалфийски лимон, сицилиански бергамот, ананас, касис, зелена ябълка и розов пипер.

В сърцевината на Creed Aventus се долавя магнетичният полъх на омайна роза и марокански жасмин, преплетени с акцент суха бреза и пачули - символ на успех, богатство и мощ.

Дълготрайният и запомнящ се финал на аромата се дължи на акорда от дъбов мъх, амбра, кедрово дърво, мускус и ванилия, който придава завършеност на композицията.

Creed Aventus е любим парфюм на силни и самоуверени мъже по целия свят

Ароматът е разпознаваем символ за лукс, висока класа и стил. Уханието е подходящо, както за ежедневието, така и за специални поводи през всички сезони. Скоро след представянето си, Creed Aventus се утвърждава като един от най-търсените и купувани нови парфюми на луксозния бранд с вековна история. Предпочитат го мъже, които желаят да демонстрират значителните си възможности, отличния вкус и всички силни страни, които притежават. Ароматът е изискан, чувствен, въздействащ и подчертано мъжествен.

Creed Aventus е белязан с универсалната емблема за завоевателна мощ - кон с ездач

Символът, поставен върху опаковката и парфюмния флакон на Creed Aventus, изцяло съответства на мощния и категоричен характер на уханието. Емблемата е препратка и към личността и успехите на император Наполеон Бонапарт, вдъхновил създаването на Creed Aventus. Това е парфюм за родени победители, които постигат всяко следващо завоевание с подчертана класа и стил. Мъжът Aventus се вдъхновява от своята мощ и е устремен към нови победи. Той завладява непокорени върхове и винаги е убеден в превъзходството си над останалите. Creed Aventus е парфюм за успели мъже, които вярват в своите възможности и във всички качества, които притежават!

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини