Бъдете винаги модерни - хвърлете поглед на нашите стилни тоалети

Бъдете винаги модерни - хвърлете поглед на нашите стилни тоалети

Комфорт, устойчивост и индивидуалност - това са три послания, които получихме от модните подиуми за пролет/лято 2024 г. От колекциите за жени и мъже на любими марки можем да очертаем няколко интересни решения. Колкото по-бързо ги въведете в стила си на обличане, толкова по-дълго ще им се радвате.

Комфорт, устойчивост и индивидуалност - това са три послания, които получихме от модните подиуми за пролет/лято 2024 г. От колекциите за жени и мъже на любими марки можем да очертаем няколко интересни решения. Колкото по-бързо ги въведете в стила си на обличане, толкова по-дълго ще им се радвате. 

Как да разпознаем модните тоалети през тази година? 

Да започнем с цветовете. През следващите месеци има няколко насоки за следване и те звучат доста апетитно и вълнуващо. Сред тях са ярко синьо, класическо кремаво, землисто зелено и топло портокалено. Оставяме на вас да изберете кое от тях да внедрите в гардероба си за топлите месеци. Сега нека пристъпим към елементите, които ще разчупят обичайния ви стил за пролетта и лятото. За дамите това са късите панталони. Те се завръщат със замах и ще бъдат хит, носени с дълго горнище - сако, дълга риза, свободна тениска и т.н. Късите панталони може да бъдат с висока талия, тип за фитнес или друг вариант, който ви е на сърце. Втората тенденция, която съвсем скоро ще се развихри в дамския гардероб, но и не само, са ресните. Те не бяха на мода твърде дълго. Сега се завръщат и ще ги видим при саката, панталоните и роклите. Тази своеобразна каубойска естетика ще се промъкне и на други места - например в чантите, шапките, ботушите и т.н. Друга модна линия ще бъдат прозрачните елементи в облеклото. Те ще станат топ решение, щом настъпят горещите летни дни. Затова отсега потърсете дрехи от прозрачни материи - ризи, топове, поли и много други. За мъжете пролет/лято 2024 г. ще се запомни със завръщането на животинските мотиви. Позволете си да разкриете звяра в себе си с тениска, панталон, риза или къси панталони от модните колекции на любимата марка. В елегантния дамски гардероб ще се прокраднат отново драпериите. Те най-силно ще бъдат застъпени при роклите и ризите. На мода ще бъде и всичко флорално, отново с положителен знак за мъжкия и дамския гардероб като цяло. Може да се вдъхновите на флорална тематика с колекциите на Only на Answear.bg. Няма нужда да чакате термометрите да достигнат рекордни стойности, за да прегърнете с все сърце флоралните принтове. Те са перфектният начин да изразите себе си през летните дни. Присъстват както в панталоните и ризите, така и в тениските, банските, роклите, шапките, обувките и всякакъв род аксесоари. 

                                                                 Тилов-проект

Как да се обличаме модерно, но и комфортно? 

Това лято модата ще бъде такава, каквато си я направите. Затова се чувствайте свободни да носите всичко, което ви кара да се чувствате удобно и уверено. В този ред на мисли отблъснете се от навика да носите два типа дрехи - небрежни и супер елегантни. Потърсете вдъхновение в мъжката и дамската мода и наложете нови цветови схеми. 

Модата непрекъснато се развива, така е и с нашия вкус към дрехите. Потърсете свежестта, която може да добавите към ежедневното си облекло. Независимо дали става дума за традиционна тениска или чифт ексцентрични обувки, съвсем малко е необходимо, за да започнете. Крайният резултат обаче ще ви очарова. Следващия път, когато видите мъж или жена, които ви впечатляват с цветовата комбинация, която са избрали, не я подминавайте. Интерпретирайте я по своя начин. Добавете и малко от цветовата палитра тези пролет/есен - ярко синьо, класическо кремаво, землисто зелено и топло портокалено.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини