14 футболни отбора гонят победата на великденски турнири в Черниче и Полена

Снимка: Община Симитли
Снимка: Община Симитли

С футбол и много емоции сред участници и зрители посрещат Великден в селата Черниче и Полена.

Вчера започна надпреварата в Черниче, организирана от местните младежи и подкрепена от кмета на евроселото за 2012 г. Георги Стефанов и Община Симитли. В тазгодишната спортна проява участват седем отбора - „Сини дяволи“; „Дърварите“, „Фиорентина“, „Пропиляни таланти“, „Да на алкохола“, „Струма Черниче“ и“ Шанхай“ .

Въпреки дъждовното време не липсваше и агитка, която подкрепяше футболистите. На откриването на великденския турнир бе и кметът на община Симитли Апостол Апостолов. 

Турнирът продължава днес, финалът е предвиден за 14:14 часа.

След проведен жребий са ясни футболните отбори, които ще вземат участие във великденския футболен турнир в село Полена, който се организира от кметството и Община Симитли в памет на приятеля на Полена – Десо. 

Първият мач започна в 10:00 часа тази сутрин, а турнирът откриха с демонстративна среща децата на Полена. Отборите, които са заявили участие в двудневния турнир, са „Пирин лейдис“; „Струмановец“; „Мездрата“; „Драката“; „Квартало“; „Центъро“ и „Ветрен“.

Навръх Великден ще се проведат и полуфиналните срещи, които са с начален час 11:00 часа и 12:00 часа. Мачът за третото място ще се играе от 13:30 часа, а финалът е от 14:30 часа.

След като премерят сили всички отбори, ще започне награждаване на най-добрите отбори и футболисти.

 

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини