Раздадоха над 1600 пакета с козунаци на пенсионерите в община Кресна

Снимка: Община Кресна
Снимка: Община Кресна
Повече от 1600 пакета с козунаци за Възкресение Христово подготвиха и раздадоха на пенсионери в община Кресна. Кметът Николай Георгиев и екипът му тази година също засвидетелства своята почит и грижа към по-възрастните свои съграждани.
 
"В навечерието на този светъл християнски празник най-важно е хората, на които дължим толкова много, да почувстват истинска и човешка топлота. Затова всяка година се стараем и успяваме да им окажем необходимото внимание", коментира кметът на община Кресна.

С усмивка и винаги с блага вест за най-светлия християнски празник общински служители обходиха всички населени места в общината, за да посетят всички пенсионери и да им дадат великденските подаръци.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини