Новата власт в ЦСКА: Бербатов президент, Любо Пенев треньор, Михаил Александров спортен директор?

Димитър Бербатов, снимка: bTV
Димитър Бербатов, снимка: bTV

Има огромна вероятност Димитър Бербатов да бъде обявен за президент на „червените“, като затова загатна и една от най-големите фенски фракции на „червените“ Северъ в социалните мрежи. Изданието БЛИЦ също лансира новината за назначаването на Бербатов.

В този момент обаче бившият нападател е в Малайзия с ветераните на Манчестър Юнайтед, а след това му предстои посещение в Бруней, съобщава Dsport. Бербатов ще се завърне в България в началото на месец май.

Заговори се усилено и за поредното завръщане на Любослав Пенев като старши треньор на „червените“, което също се вижда от колажа, публикуван от фен-фракцията Северъ. Не е изключен вариантът обаче на кормилото на отбора да застане и Александър Томаш, който прави чудеса в Локомотив Пловдив, а е изключително близък с Бербатов, като е от коментираните варианти за треньор. Не е изключена и вероятността на кормилото да остане и Стамен Белчев.

На снимката в колажа на феновете е и  Георги Папазки, който често е бъркан с брат си Валтер, който е собственик на WINBET и за когото се очаква да бъде новият силен човек на „Българска армия“.

Фамилия Папазки се свързва с фондация „Национален Фонд за Спорт, Култура, Изкуство и Наука“, на която Гриша Ганчев и Данаил Ганчев прехвърлиха акциите си от ЦСКА.

Според информация на dsport за спортен директор ще бъде назначен Михаил Александров, който бе част от екипа на Димитър Бербатов в борбата му за президентския пост в БФС. Александров е юноша на „червените“, а след края на футболната му кариера се разви с обучения във УЕФА.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини