Базар помага на самотен баща от Сандански, в чийто дом вилня пожар

Снимка: Община Сандански, архив
Снимка: Община Сандански, архив

Община Сандански организира традиционен великденски благотворителен базар на площад „България“ утре от 16:30 часа.

Всички събрани средства ще бъдат предоставени на Стоян Вудуров - самотен баща от град Сандански, чийто дом претърпя огромни щети след голям пожар, лумнал на 15 април.

Всички образователни и социални институции вече се подготвят с ръчно изработени великденски сувенири, зайчета, яйца, лакомства, картички и още много предмети, с които да се украсят и да се внесе настроение в домовете на санданчани.

Всеки, закупил великденски предмет, не само ще украси своя дом с ръчно изработена вещ, но и ще помогне на човек в нужда. Нека Великден бъде още един повод да сме по-добри и усмихнати, призовават организаторите на благородната инициатива.

 

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини