Тежко дежурство за огнеборците в Пиринско, гасиха 7 пожара през уикенда

Снимка: ИлинденПрес, архив
Снимка: ИлинденПрес, архив

Тежко дежурство имаха огнеборците в Пиринско през почивните дни.  Седем пожара нанесоха щети на къщи, автомобили и селскостопански постройки.

В сатовчанското село Годешево огнена стихия е унищожила къща и плевня с 10 овце и едно магаре. В Хаджидимово искри съсипаха покъщнина в жилище, като причината за инцидента е небрежност при боравене с открит огън. В санданското село Лешница горя електрическо табло и само бързата намера са пожарникарите предотврати разрастване на пожара. Още една плевня изгоря в Банско през почивните дни. 

На 17 декември около 18.40 часа е получен сигнал за пожар в разсадник в землището на Петрич. Погасен е от два екипа на РСПБЗН-Петрич. Огънят е нанесъл щети на фризер, пластмасови касетки и опушени стени. Причината за инцидента е късо съединение.

На 18 декември техническа неизправност изпепели двигателния отсек на лек автомобил в Симитли. Вчера около 15:13 часа е получен сигнал за пожар в къща с.Места, община Банско, който унищожил електрическата инсталация на жилището. 

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини