След победата над ЦСКА отборът на Пирин иска още от същото срещу Черно море

Олександър Бабич, фото: ФК
Олександър Бабич, фото: ФК
Двубоят на "Пирин" с тима на "Черно море" утре от 15:15 часа на стадион „Христо Ботев“ ще пропуснат контузените Николай Бодуров, Аймен Суда, Илиан Костов. Втори мач наказание изтърпява Христо Попадийн. През седмицата с основната група тренираха доскоро възстановяващите се от травми Андрей Йорданов и Любомир Тодоров. Ден преди двубоя своя 34-ти рожден ден отпразнува капитанът Александър Дюлгеров, който се преди седмица се върна в игра при гостуването на ЦСКА (София), след като известно време бе извън строя поради травма.
 
Старши-треньорът Олександър Бабич сподели накратко очакванията си за мача с намиращия се на второ място във временното класиране на Първа лига отбор на гостите от Варна.
 
„Отборът ни се подготвя както обикновено - гледаме и анализираме противника. Зареждаме се с положителни емоции и вярваме в успеха. Мястото, на което се намира Черно море, показва, че това е отбор от висока класа. Показателно е, че начело на този тим е националният селекционер на България, който върши отлична работа и на двете места. Ще се опитаме да бъдем спокойни и да задържим максимално топката. Нужна ни е скорост в атака, но и максимална концентрация в защита. Вчера бяхме на представяне на филм за историята на "Пирин" и вярвам, че на мача ще дойдат много хора, за да ни подкрепят. Нужна ни е 100% мобилизация и вяра, защото няма да е никак лесно срещу толкова добре балансиран и отлично представящ се във всички линии отбор като "Черно море “, заяви наставникът на "орлетата" пред пресслужбата на клуба.

 

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини