Писателка от Симитли показа третата си книга пред своите съграждани

Снимка: Община Симитли
Снимка: Община Симитли

Писателката Гери Тодорова официално представи третата си книга „Стопанката на духа“ пред близки, приятели и почитатели в родния си град Симитли. Творбата по всичко личи, че ще има успеха и на предните две произведения на авторката - „За хармонията и МОРЕТО“ и „За Какаото и Кадифето“.

Класическа музика и вино допринесоха за обстановката, в която гостите се насладиха на творческата енергия на Гери. Със сърце, страст и откровение тя представи своята поредна книга, прочитайки лично няколко избрани пасажа от нея.

Събитието уважиха много нейни близки роднини, съученици, приятели и почитатели. Поздравителен адрес и орхидеи от името на кмета на община Симитли - Апостол Апостолов, й поднесе председателят на Общинския съвет - Вилимир Александров. Той също подари на писателката с красиви цветя. 

 

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини