Времето и днес ни лишава от слънце, дъждовете и облаците остават

Снимка: Pixabay
Снимка: Pixabay

Днес облачността ще е предимно значителна. В сутрешните часове в Източна България, а около и след обяд на много места в югозападната половина от страната ще има валежи, по-значителни в Родопската област. Ще остане ветровито, с умерен, в Дунавската равнина – силен северозападен вятър. С него ще продължи да нахлува студен въздух. Максималните температури ще са предимно между 13° и 18°, в София – около 13°.

Над планините облачността ще е значителна, главно след обяд с валежи от дъжд, на височина над 1300 m ще преминава в сняг. Ще духа умерен запад-северозападен вятър. Максималната температура на височина 1200 m ще е около 7°, на 2000 m – около минус 1°.

Над Черноморието облачността ще е значителна. В сутрешните часове все още ще има валежи и гръмотевици. Ще духа умерен вятър, до полунощ – от югозапад, след полунощ от северозапад. Максималните температури ще са между 12° и 16°. Температурата на морската вода е 15°-16°. Вълнението на морето ще е около 2 бала.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини