Банско запретва ръкави за пролетно почистване на населените места в общината

Снимка: Община Банско
Снимка: Община Банско
Община Банско организира пролетно почистване на общинския център, град Добринище и останалите населени места в периода от утре, 16 април, до 26 април. Приканват се всички жители да вземат участие и да почистят прилежащите пространства около своите домове и градини от зелените отпадъци - клони, храсти и други подобни.
 
За събирането и извозването на събраните отпадъци ще бъде предоставена безплатна техника, която ще минава по утвърдения от община Банско график за сметосъбиране и сметоизвозване. Необходимо е зелените отпадъци да бъдат изнесени на снопове или в чували и поставени на тротоарите пред домовете. Задължително е те да бъдат без примеси от друг вид отпадъци.
 
Обръща се внимание на гражданите, че строителни отпадъци от ремонтни дейности, земни маси и едрогабаритни отпадъци няма да се вдигат и извозват с общинска техника. За този вид отпадъци гражданите могат да се обърнат за заявка на контейнер /4 куб.м/ срещу заплащане.

 

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини