Доброволци боядисаха оградата на църквата в село Крупник

Снимка: Община Симитли
Снимка: Община Симитли

В община Симитли добрите инициативи за облагородавяне на населените места не спират. В село Крупник вчера жителите и приятели се включиха в акцията за боядисване на оградата на местния храм.

Преди седмица по инициатива на народния представител Стефан Апостолов и жители на град Симитли се освежи оградата на църквата “Рождество Богородично” в град Симитли.

В доброволната акция на кметството в Крупник десетки доброволци - деца и възрастни, се включиха много ентусиазирано е поставиха нов слой боя върху оградата на кръстокуполната църква „Свети Архангел Михаил“ в селото.

 

 

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини