С футболен турнир в Долно Дряново ученици отбелязаха 111 години ФК Славия

С футболен турнир в Долно Дряново ученици отбелязаха 111 години ФК Славия
Феновете на столичния футболен клуб "Славия" в Неврокопския край почетоха с много футбол и емоции 111 години от основаването на отбора. Специално за годишнината  привържениците на "белите" организираха в гърменското село Долно Дряново детски футболен турнир за ученици от 8 до 10 клас.
 
Бившият централен нападател и голмайстор на "Славия" - Тодор Праматаров, от името на националния фен клуб на столичния тим осигури награди - индивидуални и колективни.
 
Победител на турнира е отборът на СУ "Св. св. Кирил и Методий" - село Гърмен, втори е отборът на СУ "Свети Климент Охридски" - с.Слащен, а на трето място останаха домакините от Обединено училище "Христо Ботев" - село Долно Дряново. Наградите връчи Рахим Арнаудов, член на фен клуб "Неврокоп Славия" и един от най-запалените слависти в региона, преподавател в школото в Долно Дряново. Най-добрите в надпреварата футболисти получиха също заслужени отличия.

 

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини