Савеклиева занесе подаръци на хората с психични проблеми в Благоевград

Снимка: ГЕРБ, пресцентър, архив
Снимка: ГЕРБ, пресцентър, архив

Народният представител от ГЕРБ и областен координатор на партията в Благоевград Даниела Савеклиева посети защитените жилища за възрастни хора с психични разстройства и с умствена изостаналост в Благоевград. Повод за срещата бяха предстоящите коледно-новогодишни празници. Даниела Савеклиева подари на потребители на услуги в четирите жилища пособия и материали за часовете по арт терапия, както и лични подаръци за всеки от тях.

„Полагаме усилия тези хора да живеят в по-добри условия, в условия близки до семейната среда, община Благоевград има сериозна програма в тази посока, която се реализира успешно. Изключително съм щастлива, че успях да зарадвам хората в тези социални центрове, те заслужават нашето внимание и трябва да знаят, че имат нашата подкрепа”, сподели Даниела Савеклиева.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини