Футболен мач на кметове и съветници в подкрепа на Вили от Крупник събра над 1000 лева

Снимка: Община Симитли
Снимка: Община Симитли

Община Симитли продължава с благотворителните инициативи в помощ на Вили от село Крупник. С помощта на кметството и кмета на селото Александър Равначки днес се проведе благотворителен футболен мач в помощ на Величка Маринкова.

Спортното събитие е едно от многото в подкрепа на младата жена. В приятелската футболна среща участие взеха кметът на община Симитли - Апостол Апостолов, кметове на населени места, общински съветници, футболисти от местния клуб „Левски“ (Крупник) и жители на Крупник.

В тази спортна надпревара нямаше един победител. Всички участници, както и всички, които подкрепиха кампанията, са победители, защото се обединиха в името на доброто. От кметството в село Крупник съобщиха, че събраните средства от благотворителната футболна среща са в размер на 1050 лева.

39-годишната Величка Маринкова е диагностицирана с онкологично заболяване. Вече няколко месеца младата жена преминава през няколко курса лечение, но в момента се налага спешно лечение в чужбина. Семейството и близките й са инициирали дарителска кампания, защото сумата, необходима за лечението, е непосилна за тях. Затова се разчита на добрината на жителите на общината.

Всеки, който желае да се включи, може да дари средства и в разкритата банкова сметка на Величка Иванова Маринова:

BG03FINV915010BGN0D7FW, с основание: „Дарение за Величка Иванова Маринкова“.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини