Десетки жители на Симитли боядисаха оградата на църквата в града

Снимка: Община Симитли
Снимка: Община Симитли

За пореден път жителите на Община Симитли доказаха, че за добри каузи винаги са готови да се обединят и да се отдадат на работа, че дори в почивен ден.

По инициатива на народния представител Стефан Апостолов и жители на града днес десетки хора с общи усилия успяха да боядисат оградата на храм “Рождество Богородично”, както и дворното пространство на божия дом.

В акцията се включиха и служители на Държавно горско стопанство - Симитли, които подрязаха избуялата растителност и храстите, намиращи се в двора на храма.

Освен всички материали, които бяха необходими за успешното приключване на инициативата, приятели на доброволците им осигуриха топли мекици и вода.

Десетки граждани сложиха ръкавици, запретнаха ръкави и превърнаха района на църквата в още по-красиво и приветливо място.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини