Делян Пеевски: Кой е казал, че Борисов задължително ще управлява? Можем и с Кирил

Делян Пеевски, снимка: ДПС, Пресцентър
Делян Пеевски, снимка: ДПС, Пресцентър

Кой казва, че Борисов задължително трябва да управлява? Този риторичен въпрос зададе лидерът на ДПС Делян Пеевски в парамента.

"Изключително се забавлявах от неговите твърдения. С Кирил съм работил много по-добре, отколкото с Борисов. Ние сме по-скоро в коалиция с него, отколкото с Борисов", заяви още Пеевски.

"Да се успокоят, да си отидат по места, да се приготвят за изборите, да дойдат резултатите и да седнем да си говорим", призова съпредседателят на ДПС.

Попитан защо общува по-лесно с Кирил Петков, Пеевски обясни: "Борисов е по-ангажиран и го няма постоянно в парламента, докато Кирил е постоянно в парламента".

Лидерът на ПГ на ДПС заяви, че през вчерашния ден ПП-ДБ са обсъдили с ДПС предложението за създаване на една комисия, която да установи фактите и обстоятелствата около Пътната карта и "Балкански поток", както и около "Лукойл".

Той отново обвини Христо Иванов, че "тласнал" страната към избори: "Човекът, който развали и тласна България към избори, е Христо Иванов. Мечтата му е да бъде лидер на това тяхно формирование, той унищожи всичко".

"Днес гледам Борисов 160, 160, ами може да се случи ние с Кирил да управляваме, Борисов да е в опозиция. Това също Борисов трябва да го разбере, кой каза, че Борисов задължително трябва да управлява?", заяви Делян Пеевски.


Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини