Ротарианците от Разлог и Банско помагат на деца с благотворителен спектакъл за своята 20-годишнина

Снимка илюстративна
Снимка илюстративна
С благотворителен музикален спектакъл ще отбележи своята 20-годишнина Ротари клуб Банско-Разлог. Защото за ротарианците благородството е почти ежедневие. Трудно могат да бъдат изброени всички инициативи, проекти и каузи, по които те работят вече две десетилетия в полза на обществото. Голяма част от тях са насочени към детското здраве, профилактиката и ранната диагностика, медицинско оборудване за МБАЛ - Разлог, образованието и възпитанието на подрастващите, подпомагане на децата без родител и др.
 
Този път Ротари клуб Банско-Разлог и Община Разлог като партньор подават ръка на деца в района. Средствата, които бъдат събрани от благотворителния спектакъл "Метаморфози“, ще бъдат дарени на Фондация АН-БО за работа в полза на децата със специални образователни потребности. Екипът на фондацията работи с 16 деца, които са с разнообразни характеристики на поведение - деца от аутистичния спектър, деца с хиперактивност и дефицит на внимание, емоционални разстройства, обучителни  нарушения и други затруднения.
 
Билети за благотворителния концерт-спектакъл могат да бъдат закупени в детската библиотека на читалището в Разлог. В спектакъла благотворително ще участват Студентския фоклорен ансамбъл към ЮЗУ “Неофит Рилски” -Благоевград, Танцов състав “Рилска самодива” - с. Бачево, Женска фолклорна група “Детелини” - с. Бачево, Мъжка фолклорна група “Банскалии” - Банско и Биляна Лъчезарова.
 

 

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини