Издъхна внезапно строителният предприемач Антон Муртов

Снимка: Pixabay
Снимка: Pixabay

Внезапно издъхна един от най-уважаваните бизнесмени в Благоевград. От този свят си отиде строителният предприемач Антон Муртов, един от собствениците на строителната фирма „Растер Юг“, съобщи struma.bg.

Според изданието на 65-годишния мъж около обяд днес му прилошало. Веднага е закаран в болница в Благоевград, където издъхнал. Най-вероятната причина за смъртта му е инфаркт.

Антон Муртов е сред първите строителни предприемачи и в областния град, и в Пиринско. Всички ще го запомнят като човек, който винаги е готов да помогне, като човек, който е диалогичен и намира общ език и с партньори, и с работници. Един от най-коректните работодатели, уважаван от своите работници.

Екипът на "Илинден Прес" поднася искрените си съболезнования на семейството и близките му!

Да е светъл небесният му път! Поклон пред паметта му!

 

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини