Община Банско призова жителите да почистят пред домовете си преди наближаващите празници

Снимка: Община Банско
Снимка: Община Банско

Община Банско призова жителите да помогнат за превръщането на населените места в чисти и приветливи преди настъпването на големите християнски празници. Апелът е местните хора да почистят своевременно улиците и тротоарите пред домовете си и търговските си обекти. Това ще помогне и за безопасността на движението на пешеходи и водачи на МПС.

Тези задължения на гражданите са подробно описани и посочени в Наредба №1, като в нея са предвидени и санкции за нарушителите.

Физическите лица и представителите на фирмите са длъжни при извършване на ремонтни и строителни работи или строежи да обграждат строителните площадки с плътни огради и/или предпазни мрежи. Това става след съгласуване с техническата служба при Общинска администрация. Поддържането на чистота и реда в община Банско не е кампанийна дейност, а ежедневна и непрекъсната работа и на гражданите, и на местната власт, за да бъдат населените места чисти, подредени и красиви.

 

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини