Пожар изпепели две коли на мъж от Люксембург в село Джигурово

Снимка илюстративна
Снимка илюстративна

Посред нощ лумнаха в пламъци двете коли на чужденец в санданското село Джигурово. Сигналът за огнения инцидент е подаден тази нощ към 00:48 часа на телефон 112. Съобщено е за пожар в два леки автомобила. Огънят е погасен от екип на РСПБЗН-Сандански. Но са нанесени сериозни щети по двете коли, изпепелен е покривът на навес, както и около 4 кубически метра дърва. Причината за пожара и стойността на нанесените щети са в процес на установяване.

„Автомобилите са на Луч, който е от Люксембург. Той е пенсионер, семеен е, живее отдавна в селото ни, не е конфликтен. Общителен човек, говори добре български език. Със сигурност няма врагове в селото. Ако е умишлен палеж, то е за някакви отношения с хора извън нашето село“, коментират местни жители на Джигурово.

Полицията разследва случая, не се изключва версията за умишлен палеж.

 

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини