Турнир по водна топка донесе много емоции на зрителите в Благоевград, спечели го КПС Варна

Снимка: Община Благоевград
Снимка: Община Благоевград
Много емоции и воля за победа по време на турнира по водна топка, който се проведе в петък, събота и неделя в Благоевград.
 
Заместник-кметът по култура, спорт и туризъм на Община Благоевград Станислав Кимчев и Дарий Дановски, председател на УС на БФВТ, връчиха националната купа на победителя в оспорваната надпревара за „Купа България“ - КПС „Варна“.
 
Състезанието събра много зрители в закрития плувен басейн в квартал „Еленово“. То продължава и през следващия уикенд (30 и 31 март). Тогава дами, състезатели на клубовете „Черноморец“, „Арена“ „Локомотив НН“, „Ботев 2000“, ще се борят за призовите места в класирането за купата на България.
 
Шампионатът се организира от Българската федерация по водна топка и с подкрепата на Община Благоевград.

 

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини