Стефан Командарев завъртя лентата на новия си филм в Димитровград

Стефан Командарев завъртя лентата на новия си филм в Димитровград

Снимките на най-новия филм на Стефан Командарев - „Made in EU”, стартираха вчера в Димитровград. По традиция беше отворено шампанско и екипът си пожела да заснеме достоен филм. „Пътят до снимки винаги е дълъг, но началото на снимачния процес е много вълнуващ. Следващите седмици ще сме изцяло потопени в историята“, сподели Стефан Командарев, който отново работи с Катя Тричкова като продуцент, със Симеон Венциславов по сценария, а зад камерата за пореден филм застава Веселин Христов.

„В тази динамична индустрия отдавна няма място за готови решения за успех. Всички заедно работим за доброто българско кино и неговото място на световните и на българските екрани“, сподели Петър Тодоров, изпълнителен директор на ИА „НФЦ“, който също уважи началото на снимките в Димитровград.

Филмът ще се снима в Хасково, Димитровград, Мадан и Рудозем. В лентата ще видим куп известни актьори - Гергана Плетньова, Герасим Георгиев-Геро, Ивайло Христов, Иван Бърнев, Ирини Жамбонас, Ованес Торосян и др.

„Made in EU” разказва за шивачка в малък град и нейния син по време на пандемията от Ковид 19. Очаква се снимките да продължат до началото на месец май.

„Made in EU“ е българо-немско-чешка копродукция (Арго Филм,  42film и  Negativ) и e реализиран с подкрепата на ИА "НФЦ", МДМ – Германия и Чешки филмов фонд.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини