Първи безлихвен кредит

Първи безлихвен кредит

Всеки от нас може да попадне в ситуация, когато спешно се нуждае от допълнителни средства. Безспорно такива обстоятелства могат да бъдат стресиращи и да ви поставят в неловко положение. В такива случаи, решение може да представлява вземането на безлихвен бърз кредит.

Предложението да върнете обратно толкова пари, колкото сте изтеглили, може да звучи примамливо, но това не се случва без определени условия. Най-често популярните фирми за бързи кредити предлагат безлихвен кредит за 1 месец при определени изисквания.

Нека да разгледаме подробно какво е безлихвен кредит и как може да кандидатствате за него. Също така ще научите за какво да внимавате, когато вземате такъв кредит.

Какво е първи безлихвен кредит?

Много от фирмите за бързи кредити в България предлагат безлихвен кредит. Това  е маркетингов трик, с който компаниите печелят клиенти. Надеждата е, че тези клиенти ще станат лоялни като изтеглят няколко кредита впоследствие. По този начин фирмата не печели нищо от първият предоставен заем, но си подсигурява печелба за в бъдеще.

Това е изключително предложение за клиентите, защото получават безплатно краткосрочно финансиране. Безлихвеният кредит предоставя на заемополучателите възможността да вземат пари на заем, без да се налага да платят каквато и да било лихва за периода на кредита.

Продуктите са популярни под различни названия, като например: безлихвен кредит за 1 месец, безлихвен кредит до заплата или първи безлихвен кредит. Това е така, защото тези кредити се предлагат на клиенти, които кандидатстват за първи път в определена фирма.

Безлихвените кредити обикновено се предоставят за определен максимален срок, който е посочен от кредитната компания. Най-често максималният срок за безлихвен кредит до заплата е 30 дни, след което трябва да върнете кредита обратно. Трябва да знаете, че ако просрочите кредита може да последва голямо оскъпяване. 

Какво трябва да знаете?

  • Кредит с 0% лихва обикновено се предлага еднократно
  • Най-често максималният период за погасяване е 30 дни
  • Ако просрочите, ще ви бъдат начислени големи такси

Безлихвените кредити предлагат редица предимства, които ги отличават от традиционните видове кредити. Нека разгледаме някои от основните им преимущества:

Нула разходи за определен период:

Най-очевидното предимство на един безлихвен кредит е, че не плащате лихва за определен период от време. Това може да ви спести значителна сума пари, особено ако успеете да върнете кредита в рамките на безлихвения период. При безлихвен кредит до заплата, най-често максималният период на кредита е 30 дни. Възможно е да откриете кредитни фирми, които предлагат и безлихвен кредит за 45 дни.

Бързо кандидатстване и одобрение:

Безлихвен кредит обикновено предлагат фирми за бързи кредити, които имат автоматизирани процеси за кандидатстване и одобрение. Това означава, че можете да получите парите бързо, което е идеално, ако се нуждаеш от спешен достъп до средства.

Можете да се възползвате от безлихвен кредит за 1 месец при различни ситуации, като например:

  • Неочаквани разходи;
  • Преди заплата - ако ви трябват малко пари за основни нужди като храна, наем или сметки;
  • При планиране на специално събитие - ако планирате сватба, юбилей или друго специално събитие и се окаже, че трябва да направите предварителни плащания;
  • Фрийланс - ако практикувате свободна професия и точно стартирате, банките едва ли ще ви отпуснат средства. В този случай един безлихвен кредит ще ви помогне много, като с него може да закупите компютър, фотоапарат, бюро или други неща, които са нужни за работа.

 

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини