Правят аутопсия на 11-г. момче, което почина в училище в Казанлък

Правят аутопсия на 11-г. момче, което почина в училище в Казанлък

Правят аутопсия на 11-годишното момче, което почина в училище в Казанлък. Инцидентът е станал след края на часа по физическо пред погледа на съучениците му и учителя. Детето се свлякло изведнъж, информира NOVA.

Веднага е подаден сигнал към Спешна помощ. До пристигането на линейката, което станало за няколко минути, детето било реанимирано от училищната медицинска сестра. 

Една от първоначалните версии е, че става въпрос за здравословен проблем. Съдебните медици потвърдиха, че няма данни за насилствена смърт. При падането детето не се е ударило. 

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини