Статукво или промяна? Решават днес кой да оглави Българския футболен съюз

Статукво или промяна? Решават днес кой да оглави Българския футболен съюз

Изборният Конгрес на Българския футболен съюз ще се проведе днес от 10:30 часа. Най-високият форум на БФС ще бъде предаван пряко в YouTube канала на централата. По този начин БФС отговори на исканията конгресът да бъде излъчен директно в името на прозрачността. На извънредния конгрес утре ще бъде избран ще бъде избран нов президент на БФС, който ще наследи Борислав Михайлов.

Седем са кандидатите за наследник на подалия оставка президент Борислав Михайлов. Най-напред делегатите на футболните клубове трябва да гласуват оставката на Михайлов.

За поста му се кандидатираха Димитър Бербатов, Михаил Касабов, Георги Иванов, Георги Градев, Петьо Костаднинов, Георги Захариев и Манол Иванов.

Сега е моментът да стане ясно на какво ще заложат футболните клубове - на статуквото или на промяната. В последните години футболът ни е на дъното, но това обслужва хора, които ще искат БФС да се управлява от хора, които бяха близки с Борислав михайлов като Касабов и Георги Иванов. Дали вятърът на промяната най-сетне ще стигне и до БФС? Предстои да чуем и видим...

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини