Отборите на Пирин и Хебър в пряк дуел за излизане от опасната зона

Снимка: ФК
Снимка: ФК "Пирин"
След час и половина на стадион "Христо Ботев" в Благоевград отборът на "Пирин" приема тима на "Хебър"-Пазарджик. Двубоят стартира в 17:30 часа. И домакините, и гостите ще се опитат да спечелят победата, тъй като трите точки ще им дадат глътка въздух в битката за спасение.
 
При три точки днес "орлетата" ще се изравнят по точки в класирането точно с "Хебър". И ще дръпнат на предпоследния в класирането "Ботев"-Враца с цели 10 пункта.
 
Заради това е много важна подкрепата и от трибуните за състава на "Пирин". това ще даде допълнителна мотивация на футболистите да преборят коравия тим на гостите. 
 

В миналия кръг "Пирин" спечели стратегическа точка при гостуването си на "Арда" в Кърджали, а "Хебър" загуби минимално с 0:1 от "Левски"-София. 

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини