Разлог помага на кампания за подкрепа на двойки с репродуктивни проблеми

Снимка: Pixabay
Снимка: Pixabay
Община Разлог се присъединява към Националната кампания "С цвете в ръка срещу репродуктивните проблеми". Инициативата се организира по повод Международния ден на жената от Ротаракт клуб Банско-Разлог и Фондация "Искам бебе" в подкрепа на двойки с репродуктивни проблеми.
 
Този петък от 10:00 до 15:00 часа на централен площад “Преображение” ротаракторите ще очакват всички дарители с цветен щанд от рози и лалета. Събраните средства ще бъдат дарени към Фондация “Искам бебе”, към която при проблеми със зачеването могат да се обърнат и всички жители на община Разлог.
 
“Демографският срив е един от глобалните проблеми на цяла Европа. Но за България това е въпрос дали изобщо ще ни има утре. Затова сме убедени, че трябва да се борим за всеки човешки живот, за всяко бъдещо българско дете! В България има повече от 145 000 двойки, които се нуждаят от асистирана репродукция, за да заченат дете. А според медицинските специалисти от година на година броят им става все по-голям. Ние вярваме, че едва ли има по-голяма радост за едно семейство от това в дома му да се чуе така чаканият детски плач. И нашата подкрепа не е само на думи или с епизодични участия. С каузата са ангажирани всички членове на организацията ни”, споделят от Фондация “Искам бебе”.
Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини