Данъчен експерт провокира интереса на студенти към счетоводния софтуер „Плюс Минус“

Данъчен експерт провокира интереса на студенти към счетоводния софтуер „Плюс Минус“

Десетки студенти от Стопанския факултет на Югозападния университет „Неофит Рилски“ се запознаха днес с един от най-качествените счетоводни софтуери „Плюс Минус“. Икономистът Благой Грозданов им представи в детайли и на разбираем език този най-иновативен и интуитивен продукт за малки и големи предприятия, който е в полза на счетоводителите в страната. Специалистът подчерта пред младежите колко важно е да посещават часовете по практическо счетоводство и да са активни в тях, защото чрез програмата „Плюс Минус“ могат лесно да усвоят счетоводната професия. По този начин те ще могат веднага да започнат работа като счетоводители след своето завършване на Югозападния университет.

„Искам да ви помогна да се ориентирате навреме и да сте наясно с какво ще се занимавате след следването си. Счетоводният алгоритъм всъщност е проста математика, а с помощта на счетоводните си умения ще можете да планирате свои проекти, да управлявате бизнес. Всичко това ще постигнете по-безболезнено, ако сте запознати с основите на счетоводството“, сподели Благой Грозданов, който има дългогодишен опит като служител в НАП, а в момента управлява успешно своя счетоводна фирма.

Той изтъкна пред младежите, че е важно за счетоводителите да познават много добре данъчните закони, защото трябва да са коректни и към своите клиенти, и към държавата.

Студентите могат да се запознаят подробно с представения им счетоводен софтуер, тъй като наскоро фирма „Плюс Минус“, която го е създала, е дарила този иновативен и интуитивен софтуер на ЮЗУ.        

                                       Лекция-ЮЗУ

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини