Банкер с над 30-годишен опит е новият финансов директор на Община Благоевград

Валери Млъзев, фото: Община Благоевград
Валери Млъзев, фото: Община Благоевград

Валери Млъзев е новият финансов директор на Община Благоевград. Той има над 30-годишен опит в управлението на финанси и в банковата сфера. В последните 15 години е регионален мениджър за регион София-Запад и Благоевградска област в банка ДСК.

Като директор на дирекция „Финанси", Валери Млъзев ще отговаря за  финансово-стопанската дейност и финансовата политика в Община Благоевград. Под негово ръководство ще бъдат отдел „Финанси и бюджет" и отдел „Счетоводство".

Валери Млъзев е магистър по "Финанси" от  Университета за национално и световно стопанство в София. Владее английски и руски език.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини