Белица също протегна ръка на Хитрино, помага с пари и доброволци

Радослав Ревански, снимка: Община Белица
Радослав Ревански, снимка: Община Белица

Белица се присъедини към мъката на хората в Хитрино и показа съпричастност към трагедията в изпепеленото населено място. Днес стана ясно, че от бюджета на общината са заделени 5000 лева за бедстващото шуменско село.

Освен осигурените средства, кметът Радослав Ревански организира и доброволческа група от общината за подпомагане на жителите, останали без дом в Хитрино.

"Положението в Хитрино е много тежко и ние се присъединяваме към  мъката на хората. С този акт изразяваме нашата състрадателност и съпричастност към пострадалите. Когато едни хора са жертва, техните близки са жертва, не може да има политика за човешката мъка. Човещината е над всичко", коментира кметът на Белица Радослав Ревански.

 

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
  1. Муаремо
    Тоя използва момента пак да се рекламира за фейсбук еееееей бабечки позьор
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини