С огъня на свободата честват националния празник в град Разлог

Снимка: Община Разлог
Снимка: Община Разлог
Огнят на свободата ще лумне силно в град Разлог навръх националния празник на България - 3 март. Ритуалът по отбелязването на 146-годишнината от освобождението на страната ни ще е утре от 18:00 час на централния площад “Преображение”.
 
Там ще бъде запалено огромно гаре (огън) и десетки жители и гости на града ще отпразнуват заедно празника, който носи свободата на България през 1878 година.
 
Това ще стане с тържествена заря и поклонение с участието на военнослужещи на Трето бригадно командване, духов оркестър, Детска фолклорна група „Мехомийчета“ и Танцов състав „Разложенче“, зурнаджийски оркестър „Манетата“, Национално хайдушко движение и специалното участие на певеца Никола Тодоров.
Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини