Двама седмокласници от Белица с урок по човечност - върнаха намерен мобилен телефон

Снимка: Община Белица
Снимка: Община Белица
Две момчета от град Белица дадоха добър пример и са повод за гордост на своите съученици и учители в Средно училище "Св. св. Кирил и Методий".
 
Сабрия Ендяков и Реджеп Алендар, ученици от седми "а" клас на учебното заведение в Белица, намериха изгубен скъп мобилен телефон. Те открили GSM-а край училищния двор. Въобще не се замислили, а веднага занесли мобилното устройство в училището и го предали на училищното ръководтво. Скоро след това мобилният телефон е върнат на ученичката, която го изгубила.
 
"Добрите примери трябва да се подкрепят и показват. Всички ние много искаме да видим децата си честни и достойни хора! Така се радваме, когато те, нашите деца, стават за пример на малки и големи!", написаха от ръководството на СУ "Св. св. Кирил и Методий".

Защото с постъпката си двамата седмокласници дават добър урок по човечност. А учителите им се гордеят, че възпитават честни и отговорни деца и благодарят на родителите им, че са ги научили на най-важния урок - да бъдат добри хора.
 
Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини