Вече седми ден няма следа от 17-г. Ивана от Дупница, търсят я полицаи, горски и доброволци

Снимка: istok
Снимка: istok

Седми ден издирват 17-годишната Ивана от Дупница. Още вчера периметърът, в който се търси момичето, беше разширен, но без резултат. Десетки полицаи и доброволци участват в акцията.

Включени са и служителите от Горското стопанство, които обхождат трудните райони в покрайнините на града. Междувременно експерти от киберсигурност се опитват да установят, кой е сменил профилната снимка на момичето във Facebook.

„За момента няма информация за някакъв напредък по издирването. Проверяват се всички сигнали, които получаваме. Периметърът на издирване се разширява. Обхождат се и вече проверени райони”. Това заяви в ефира на „Здравей, България” по NOVA зам.-кметът на Дупница Бойко Христов.  

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини