Нови върхове за състезателите на Таекуон-до клуб Хоук-Банско

Снимка: Община Банско
Снимка: Община Банско

Таекуон-до клуб “Хоук - Банско” спечели три медала на държавното първенство по Таекуон-до ИТФ, което се проведе на 24 и 25 февруари в столичната зала Триадица.

В турнира се включиха 21 клуба от цялата страна, които се състезаваха в дисциплините спаринг и силов тест, като целта е селекциониране на национален отбор за предстоящото Европейско първенство в средата на април в град Копер, Словения.

Таекуон-до клуб “Хоук - Банско” се включи в дДържавното първенство с най добрите си състезатели, които под ръководството на треньора си Николай Кехайов спечелиха 3 медала. Катрин Гемкова, както винаги, е на първо място в спаринг за жени до 67 кг.

Мартин Димитров също е първи в спаринг юноши старша възраст +75 кг. Иван Чеканаров зае трето място спаринг юноши старша възраст до 63 кг. Добро представяна направиха и младите надежди на клуба Мария Котиркова и Боян Стипцов.

Следващото участие на банскалии е на Държавното първенство по Кик-бокс в стил „Лоу кик“, което ще се проведе в Стара Загора от 8 до 10 март.

 

 

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини