Състезатели на Банско завоюваха медали по ски бягане на държавното първенство

Снимка: Община Банско
Снимка: Община Банско
През уикенда в мeстността Куртово на Белмекен се проведе държавното първенство по ски бягане за деца от 10 до 16 години. Скиорите от Ски клуб „Банско“ се състезаваха в силна конкуренция с над 150 деца от ски клубовете от цялата страна. Състезанието се проведе при много тежки метеорологични условия и лошо състояние на снежната покривка.
 
Но добрата подготовка на скиорите от Банско под ръководството на треньор Елена Петакова бе възнаградена. При 16-годишните момичета Мария Хинкова взе бронзов медал на 5 км класически стил, а Станимира Чучулайна се окичи със сребърен медал при 14-годишните на 3 км класически стил. Нед Прад завърши на крачка от медалите при момчетата до 12 години, като зае четвърто място на 3 км в класически стил.
 
В свободния стил на дистанция 3 км скиорите от Банско са в Топ 10 на класирането в държавното първенство.
Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини