С футбол и волейбол започнаха Общинските ученически игри в Разлог

Снимка: Община Разлог
Снимка: Община Разлог
С волейболни и футболни двубои започнаха Общинските ученически игри в Разлог. С подкрепата на ВК “Пирин” Разлог и ФК “Пирин” се проведоха срещите, които предизвикаха много емоции.
 
Общо 12 отбора взеха участие в днешните ученически игри, като за своето достойно представяне, всички участници заслужено бяха наградени с купи, медали, грамоти и предметни награди.
 
В спортна зала “Септември”, безапелационни победители във волейболните мачове за поредна година станаха момчетата и момичетата на ОУ “Никола Парапунов”. Челната тройка при момичетата бе допълнена от отборите на СУ “Братя Каназиреви” и ОУ “Св. Паисий Хилендарски” (село Баня), а при момчетата - от възпитаниците на ОУ “Св. св. Кирил и Методий” (село Бачево) и ОУ “Неофит Рилски” (село Горно Драглище). С медали за MVP бяха отличени Никола Ганджов от ОУ “Св. св. Кирил и Методий” и Теодора Михайлова от ОУ “Никола Парапунов”, а грамоти за участие получиха момичетата на училището в Бачево и момчетата на СУ ”Братя Каназиреви”.
 
На зеления терен участие в областния етап си осигури отборът на ПГ по МСС, който победи във финалния двубой тима на ПГ по транспорт. Класирането в челата тройка бе оформено от състава на СУ “Братя Каназиреви” след проведена среща с възпитаниците на РПГ “Никола Стойчев”. С медал “Най-добър играч” за отлично представяне по време на финалите бе отличен ученикът на ПГ по МСС - Ибрахим Веселинов.
 
Общинските ученически игри ще продължат до края на февруари, като утре (22.02.2024 г.) в ПГ по транспорт ще се проведат индивидуални и отборни срещи по шах и тенис на маса, на 28.02.2024 г. - стадион “Септември” посреща футболни отбори V-VII клас, спортна зала “Септември” - юноши и девойки VIII-XII клас, а в края на месеца ще бъдат ясни и победителите в бадминтона.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Iliqna Sharkova
Браво на децата!
 
  • Отговор
 
Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини