Много пиян израелец джитка с кола из Банско, катастрофира в паркиран фолксваген

Снимка: Pixabay
Снимка: Pixabay

Доволно почерпен с алкохол израелски гражданин предизвика катастрофа в град Банско. Пътният инцидент е станал във вторник през нощта - към 02:25 часа на улица „Асаница“ в курорта.

Лек автомобил „Опел Мока“, управляван от 40-годишния израелец, се движел с несъобразена с пътните условия скорост и навлязъл в лентата за насрещно движение. Там се ударил под ъгъл в предната лява част на паркиран лек автомобил „Фолксваген Шаран“.

При инцидента са пострадали водачът на опела, който е с охлузвания по главата и съмнение за комоцио, и негов 40-годишен спътник, които е порезна рана на главата.

След извършен медицински преглед, същите са освободени за домашно лечение.  На израелския пишман шофьор е направена проба с техническо средство за употреба на алкохол, която е отчела наличие на 2,44 промила. Той е задържан със заповед в ареста до 24 часа. По случая е образувано досъдебно производство.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини