Делян Пеевски: Абсурд! В меморандума на ПП-ДБ няма нищо за хората, само делкане на държавата

Делян Пеевски, снимка: ДПС
Делян Пеевски, снимка: ДПС

Интересът към „делкането“ на държавата е много голям, това заяви председателят на ПГ на ДПС Делян Пеевски днес пред журналисти в парламента.

Пеевски коментира представения във вторник меморандум на ПП-ДБ, предложен за подписване от ГЕРБ-СДС, който очертава план за управлението на страната за следващите девет месеца.

"За мен е абсурдно в някакъв меморандум да има желание за подялба на съдебната власт, антикорупционните агенции. Това е нечувано. Мислех, че колегите се шегуват, че ще искат да си "делнат" съдебната власт и службите. Няма нищо за хората, има само "делкане" на служби, "делкане" на прокуратура", "делкане" на регулатори", коментира Пеевски.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини