Катастрофа между кола и тир с двама ранени блокира Кресненското дефиле

Катастрофа между кола и тир с двама ранени блокира Кресненското дефиле

Тежка катастрофа между лек автомобил и ТИР е станала преди около час в Кресненското дефиле. Инцидентът е станал на първокласен път Е-79 изхода на гр. Кресна към Благоевград, уточниха от полицията.

По първоначална информация леката кола се е ударила в товарния камион, който се е завъртял и е застанал на двете пътни платна. Пострадали са водачът на лекия автомобил и пътник в него. Двамата са транспортирани за извършване на медицински преглед в болницата в Петрич.

Движението по първокласния път Е-79 е блокирано и в двете посоки. Образували са се километрични колони от автомобили от двете страни на инцидента. 

Минути след 11:00 часа пътното платно бе освободено от тира, мястото почистена, а движението освободено и в двете посоки. От КАТ предупреждават да се кара изключително внимателно, тъй като се изтеглят хиляди автомобили, попаднали в задръстването.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини