Отборът на Малеш надви Пирин-Разлог с 2:0 в контролна среща

Емил Илиев, снимка: Община Струмяни
Емил Илиев, снимка: Община Струмяни
ФК "Малеш" не даде шанс на тима на "Пирин"-Разлог в контролната среща между двата отбора. Двубоят се изигра вчера на стадиона в град Разлог. Това обаче не попречи на тима от село Микрево да вземе своето и да се наложи с 2:0 над разложани. Домакините предложиха перфектни условия за провеждането на мача.
 
Гостите се приспособиха по-бързо към терена и постепенно взеха превес в играта, който се материализира в два безответни гола.

Това бе първа контролна среща на отбора на ФК „Малеш“ - Микрево, в който играха и няколко нови попълнения. С тях се очаква отборът да изиграе силен пролетен полусезон.
 
В първия си мач от "А" Окръжна група "Струма" ФК „Малеш“ гостува на "Светкавица" - село Митиново, мачът е на 25 февруари.

 

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини