Щабът на Тръмп коментира слуховете за вмешателство на Русия в президентските избори

Щабът на Тръмп коментира слуховете за вмешателство на Русия в президентските избори

 Щабът на президента Тръмп иронично коментира слуховете за вмешателство на Русия в президентските избори, в САЩ, предава  CBS.

«Същите тези хора ,които говореха ,че у Садам Хюсеин има оръжие за масово поражение сега разпространяват тези лъжи..Изборите отдавна свършиха с една от най-убедителните победи в историята на САЩ.  Време е да придвижим на пред и «отново да направим Америка велика» — се казва в заявление на щаба ,който се цитира от СВS

По-рано излезе информация ,че ЦРУ предполага ,че Русия, като че ли  се е намесвала в президентските избори в Америка за да помогне на републиканеца Доналд Тръмп да победи.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини