Нелепа смърт на скиор в Чепеларе, младеж се удари в дърво и загина

Снимка: Pixabay.com
Снимка: Pixabay.com

21-годишен скиор загина, след като изхвърчал от писта за напреднали в Чепеларе.

Младежът е от Костинброд и бил с голяма компания и баща си на почивка в града под Мечи чал. Засечен е от камера при последното спускане малко след 16 часа вчера. В долната част на пистата, след като приятелите му не го видели, подали сигнал на ПСС.

Веднага е организирана акция в района, в която са участвали седем планински спасители. Подаден е бил и сигнал в полицията. Акцията продължила около шест часа.

Младежът е открит под писта 1С. Според първоначалния оглед вероятно е карал с висока скорост, ударил се е в дърво и е изхвърчал от пистата. Работата по случая продължава. Образувано е досъдебно производство.

Източник: БНР

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини