Слънцето изгрява по-смело днес, температурите се катерят нагоре

Снимка: Pixabay
Снимка: Pixabay

Днес ще бъде предимно слънчево. Значителна облачност ще има преди обяд над крайните югоизточни райони. Ще духа слаб, в Югоизточна България – до умерен северен вятър, който вечерта ще стихне. Дневните температури ще се повишат и максималните ще бъдат между 5° и 10°, в София - около 5°.

Над планините ще бъде слънчево. Само над Странджа преди обяд ще има значителна облачност, не е изключено да превали слаб сняг. Ще духа умерен, по високите части силен североизточен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде около 2°, на 2000 метра – около минус 5°.

По Черноморието ще бъде предимно слънчево. Значителна облачност ще има преди обяд на юг от Бургас. Там ще превали дъжд. Вятърът от север-североизток ще отслабне. Максималните температури ще са между 4° и 7°. Температурата на морската вода е между 6° и 8°. Вълнението на морето ще бъде 3-4 бала, но през деня постепенно ще отслабва.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини