Силен вятър повреди сграда в Разлог, стана опасна за минувачи

Снимка: Община Разлог
Снимка: Община Разлог

Поради силен вятър е компрометирана фасадата на сграда в Разлог, съобщиха от Общината на официалната си фейсбук страница. От там посочват, че част от паната на фасадата на сграда „Погледец" в центъра на града са подвижни, вследствие на силния вятър през изминалите два дни.

Собствениците на сградата са предупредени, а докато не бъде отстранен проблемът, е направена организация по ограничаване на движението в района, посочват от Община Разлог. От там допълват, че е осигурено присъствие на полицейски патрул с цел да се следи за минимален достъп на лица и автомобили до района.

От Общината се обръщат с апел за отговорно отношение и спазване на дистанция, с цел да бъдат предотвратени евентуални инциденти. 

Екстремен ремонт бе извършен днес при изключителни тежки метеорологични условия от алпинистите доброволци от ПСС-Разлог - Любчо Джолев, Благой Максимов и Георги Стойчев.
 
Община Разлог благодари и за бързото и отговорно отношение на органите на МВР и на Радко Прешелков, представител на етажната собственост.

 

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини