Тайландка вози домашния си лъв в колата, полицията я арестува

Снимката е илюстративна
Снимката е илюстративна

Тайландската полиция арестува жена, която возила домашния си лъв в луксозна кола. Случайни минувачи разпространиха кадрите в социалните мрежи. На тях се вижда животното, което е опряло лапи в кабриолета и разглежда града от возилото.

Въпреки че притежанието на лъв в Тайланд не е незаконно, животните трябва да бъдат официално регистрирани. А случаят не е такъв, уточнява NOVA.

Ако стопанката бъде призната за виновна, тя може да получи наказание от една година затвор и глоба, равняваща се на 5000 лева.

Властите в Тайланд издирват и мъжа, който незаконно е внесъл лъва от Шри Ланка. Той обаче не е бил намерен от полицията, тъй като е напуснал страната малко след случая.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини