Атрактивен турнир по бокс води зрители край ринга в Гоце Делчев

Снимка: Община Благоевград, архив
Снимка: Община Благоевград, архив

Община Гоце Делчев отново ще предизвика много емоции с поредното спортно събитие, което организира. Този път се залага на бокса, след като покрай празниците в края на миналата година футболът бе на мода.

Турнир по бокс „Гоце Делчев“ ще се проведе в зала „Неврокоп Арена“, а съорганизатори са още Боксов клуб „Пирин“-Благоевград, Българска федерация по бокс и B – Fit Sport Center.

Официално откриване ще е на 3 февруари, събота, от 10,30 часа, входът за всички зрители е свободен. Заявка за участие са подали много отбори от страната, шоуто за публиката е гарантирано.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини