След 7 дни става ясно кой е Спортист №1 на община Гоце Делчев

Снимка: Община Гоце Делчев
Снимка: Община Гоце Делчев

Измина една година, в която спортните клубове на територията на община Гоце Делчев успяха да донесат много радост и поводи за гордост. Техните състезатели спечелиха множество национални и международни титли в отборните и в индивидуалните състезания.

Както всяка година, така и тази, спортните клубове излъчиха своите номинации за „Спортист на годината 2023“ в определените категории. А те са за:

- Спортист на годината

- Спортист на годината до 18 години - юноши

- Спортист на годината до 18 години - девойки

- Треньор на годината

- Отбор на годината

- Спортно състезание на годината.

Победителите ще бъдат определени чрез гласуване от комисия, която включва представители на всички спортни клубове в общината, членовете на постоянната комисия по спорта в Общинския съвет, както и представители на местните медии. Победителите ще бъдат обявени на церемонията „Спортист на годината“, която ще се състои на 19 януари 2024 г. от 18:00 часа в Спортна зала „Неврокоп Арена".

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини